Ne demek?

Wiki Article

Mekan, âdem ve renk ilişkisi mekanda renk kullanımını şekillendirir. İnsanlar tahaffuz, sığınma duygusu ile mekanları yaratır. Mimari mekanlarda hayatlarını devam ettiren insanoğluın renklerle andıran bir ilişkisi vardır.

Grafik Tasavvur: Antrasit gri, minimalist ve çağdaş bir bediiyat esenlar ve öteki renklerle görklü bir muvazene oluşturur. Bu sebeple web layihamda çok pıtrak yeğleme edilmektedir.

Antrasit renkli avizeler yahut aplikler dar ciğeri aydınlatma sistemine kostak bir dokunuş ekler. Bu şekil armatürler antrasit rengin koyu ve gösterişli tonlarıyla odanın atmosferini şekillendirir. ötümlü ışığı dağıtarak mekanı har ve davetkar bir hale getirir.

Bu da griyi bir büro odasını yahut denk odası dolabını boyamak muhtevain en hayırlı renklerden biri yapar: Her iki rengin gerçek kombinasyonu ile düzınızın her saat tertipli ve prezentabl görünmesini katkısızlamanız muhtemel.

Antrasit gri duvar dekorasyonu ile evler, iş yerler ve ömür alanları elan şık hale geliyor. Firmamız antrasit rengi, hem şıklığı hem bile zarafeti bir araya getirerek evinize çağdaş ve etkileyici bir çevre yeğinyor. Yeni trend Antrasit Gri Duvar Dekorasyonu dâhilin firmamızla iletişime geçebilirsiniz.

Bu rengin kendisi ile uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir esinti katacağından dekorasyonda uyulması gereken kuralların bilinmesi gerekir.

Antrasit rengi çağdaş dekorasyon fikirleri olarak kullanıldığında neutren ve canlı renklerle entegrasyon esenlayarak etkileyici ve çağdaş bir gaz yuvarı oluşturabilir.

Bu renklerin antrasit rengiyle karşı önya heldiğinde ortaya çıkan akıbetlar şu şekildedir:

Siz de Bellona’nın hayatınızı kolaylaştırırken yaşam düzınızı güzelleştiren yenilikçi tasarımları ile evinize kıymet katabilirsiniz! Güzel duyusal ve konforu bir araya getiren, inovatif detaylarla zenginleabat yatak odası konseptleri, yeni neslin tüm gereksinimlerı dide önünde bulundurularak tasarlanmış genç odası takımları, aileniz ve misafirlerinizle geçireceğiniz en neşeli anlara kuma olacak istikrar grupları ve genelev hulliyatmları, Bellona’nın verimli kataloğunda sizlerle buluşuyor.

Her dilde sırasıyla dundaki eş isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine antrasit gri boya rastlayabilirsiniz:

Doğal ışıkla harmanlandığında veya derin renkli dekorasyon öğeleriyle dengelendiğinde mekanınıza alev ve ferahlık getirir. Bu nedenle, evinizi bej ile dokundurarak hoş bir hava yaratabilirsiniz.

Beyaz ve yağız sprey boya renklerin karışımından antrasit duvar boyas elde edilen gri, dekorasyonda sıkça yeğleme edilir. Gri duvar boyası; az daha her renk ile harmoni esenlaması, çağdaş ve yalın bir görünüm yaratması ve farklı tonları sebebiyle birkötü farklı tarzda dekorasyona entegrasyon sağlamlaması haysiyetiyle sıkça yeğleme edilir.

Döşemelerde kullanılan renk ise sağlamlık ve cesaret hissini evetştirir. Bu sebeple bile kullanıcılar için tasarlanan mekanlarda güven telkin edici renkler yeğleme edilir.

Antrasit mutfaklar çoklukla kıpkızıl tonlardadır, bu nedenle tezgah seçimi yürekin bir ton kilitsiz küreksiz yahut bir titrem kıpkızıl yeğleme buyurmak en iyisi olacaktır. Bu, aş damı tasar çizimınızı tamamlarken dengeyi korumanıza yardımcı olacaktır.

Report this wiki page